Candle Care

For at få mest glæde ud af dit lys er det vigtigt at det bliver passet ordentligt på. Det er heldigvis nemt, bare følg den nedenstående guide. Hvis du oplever besvær med dit lys kan du altid kontakte mig, så vi kan finde frem til en løsning.

 • Vægen skal trimmes

  Vægen er lavet af træ, og brændt træ kan ikke brænde. Derfor skal vægen trimmes. Det kan gøres med en vægeklipper, eller ved at tage et stykke toiletpapir mellem fingrene og nemt knække det brændte træ af (vent med at gøre dette til når lyset er kølet ned og størknet igen).

 • Brænd ud til kanten

  Lad lyset brænde helt ud til kanten første gang du tænder lyset (ca. 2-3 timer). Første gang man tænder et lys, så sætter den en hukommelse. Det betyder at hvis den ikke bliver brændt helt ud til kanten så vil den kun brænde ud til det samme sted der var brændt ud til første gang, og så vil den danne en tunnel.

 • Fjern rester af voks på kanten

  Det kan ske at der sidder rester af voks på glasset. Det er helt normalt, og det kan nemt fjernes med en våd klud eller et stykke køkkenrulle.

 • Sikkerhed

  Lyset kan blive varm, så pas på med at håndtere glasset efter det har været tændt. Brænd altid inden for syne. Hold lyset væk fra ting, der kan brænde. Hold væk fra træk, børn og kæledyr. Brænd ikke lyset i mere end 4 timer ad gangen.