Miljøhensyn

Det er meget vigtigt for mig at være så miljøvenlig som muligt. Det har jeg haft i tankerne helt fra starten af. På denne side kan du læse om de miljøhensyn jeg tager for at gøre det så bæredygtigt som muligt. Jeg gør selv en indsats, og så gør jeg mit bedste for at hjælpe dig med at gøre det samme. F.eks. kan du genbruge både glasset og krystallerne fra lysene. Læs om dette under "Efter Brug".

Sojavoks

Sojavoks er et bæredygtigt alternativ til traditionel paraffin stearinlys. Det er en fornybar og vedvarende ressource, og udleder 80-90% færre sodpartikler end almindeligt stearinlys. Hvilket betyder at det er bedre for indeklimaet og dermed bedre for din sundhed. Den voks jeg bruger, er økologisk og dyrket i Italien. Det var nemlig vigtigt for mig også at tænke på hvor langt væk sojavoksen kom fra, da det er bedre for miljøet når det ikke skal transporteres så langt.

Etiske Krystaller

Krystaller kan nogle gange være svært at skaffe på en etisk måde, hvilket er derfor jeg har valgt at jeg bestiller mine krystaller fra et sted der sørger for at krystallerne bliver hentet på en etisk måde. Dette indebærer at minerne bliver visiteret, at der ikke forekommer børnearbejde, og at samfundet og miljøet omkring minedriften ikke lider af overbalast.

Genbrug af Emballage

Jeg genbruger papkasser og emballage fra mine leverandører, til at sende pakker. Nogle af mine leverandører genbruger også papkasser. På den måde får vi mest ud af papkasserne og emballagen før de smides ud. Det betyder selvfølgelig også at de måske ikke ser så flot ud længere. Jeg ser ingen grund til at bidrage til mere miljøforurening ved at smide dem væk og købe nye papkasser. Selvom kasserne er genbrugt, så sørger jeg altid for at varerne er pakket rigtig godt ind, så de kommer hjem til dig i god behold.